Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Μέσω Τηλε-Εκπαίδευσης (Webinar)

 

 1. Υπεύθυνη Επεξεργασίας

Υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων (δεδομένα εικόνας) είναι η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» (:«η Εταιρεία»), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός 26ης Οκτωβρίου 43 (Limani Center), και εκπροσωπείται νόμιμα, με τηλεφωνικό κέντρο 2310-552652,  2310-540280, και e-mail επικοινωνίας [email protected].

 1. Σκοπός και Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας:

Σκοπός της συλλογής αυτών των δεδομένων είναι η αποτελεσματική οργάνωση του διαδικτυακού σεμιναρίου. Η νομική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 (α) του ΓΚΠΔ.

 1. Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Α) Για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό μας σεμινάριο, θα σας ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (απλά δεδομένα ταυτοποίησης), όπως ονοματεπώνυμο, επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και ΑΦΜ / ΔΟΥ για την έκδοση παραστατικού με την ολοκλήρωση της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

Β) Κατά την διεξαγωγή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου γίνεται επεξεργασία (απλών) δεδομένων εικόνας και ήχου. Όσοι δεν επιθυμείτε την συγκεκριμένη καταγραφή μπορείτε να επιλέξετε στην έναρξη της συνεδρίας τηλε-εκπαίδευσης την κατάλληλη τεχνική ρύθμισης μη καταγραφής, όπως αποκλεισμός κάμερας, μικροφώνου.

 1. Γιατί τα χρειαζόμαστε;

Χρειαζόμαστε τις ανωτέρω πληροφορίες για να οργανώσουμε αποτελεσματικά το διαδικτυακό σεμινάριο.

 1. Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Σας στέλνουμε e-mail με τα στοιχεία του διαδικτυακού σεμιναρίου στο οποίο έχετε εγγραφεί. Δεν δημοσιεύουμε λίστες επιλεχθέντων για τα διαδικτυακά σεμινάρια.

 1. Πόσο καιρό τα διατηρούμε;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από τη νομοθεσία, αναλόγως του σκοπού και του είδους της επεξεργασίας.

 1. Αναθέτουμε σε άλλους (δηλαδή «εκτελούντες») την επεξεργασία τους;

Όχι. Κατ’ εξαίρεση είναι πιθανό να τα μεταβιβάσουμε σε εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών υποστήριξης δικτύων και μηχανογράφησης.

 1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία μας δίνετε με σκοπό την πραγματοποίηση του διαδικτυακού σεμιναρίου. Έχετε, όμως, το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και το δικαίωμα ανάκλησης της παρασχεθείσας συγκατάθεσή σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

News

LOCATION

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

 • T.K. 546 27

 • ΑΘΗΝΑ

 • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

 • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras