Ενημερωτική ημερίδα της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» για μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Ενημερωτική ημερίδα της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» για μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Ενημερωτική ημερίδα για μαθητές του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς διοργάνωσε η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία», που η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) έχει καθιερώσει στις 28 Απριλίου με στόχο την επικέντρωση του διεθνούς ενδιαφέροντος στα θέματα πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών.
Πιο συγκεκριμένα, η περασμένη Παρασκευή 28 Απριλίου, επιλέχτηκε για να πραγματοποιήσουμε, σε συνεργασία με το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς  σεμινάριο – ημερίδα με θέμα: «Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία – Επαγγελματικοί κίνδυνοι» με ομιλητή τον Χημικό Μηχανικό, Διευθυντή του Τομέα Υπηρεσιών Βιομηχανίας, Καυσίμων, Μεταφορών Επικινδύνων Εμπορευμάτων της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ», Μόσχο Βασίλειο. Η ημερίδα διεξήχθη στο χώρο σεμιναρίων της εταιρίας και την παρακολούθησαν με ενδιαφέρον μαθητές, κυρίως των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών ειδικοτήτων του σχολείου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Υποδράσης «Ανοιχτό σχολείο – Η Γνώση Αλλιώς» του Σχεδίου Δράσης «Δημιουργία και καινοτομία στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς» του έργου «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.». Σκοπός της υποδράσης είναι η διοργάνωση ημερίδων, που θα προάγουν τη γνώση των μαθητών εκτός του στενού γνωστικού πλαισίου του αναλυτικού προγράμματος.
Εξάλλου, η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας, αλλά και της γενικότερης πολιτικής της να ενισχύει συμπληρωματικές εκπαιδευτικές διαδικασίες υποστηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά την επιμόρφωση μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών. Επιπλέον, η εταιρεία εκτιμά ότι είναι ζωτικής σημασίας η οικοδόμηση μιας κουλτούρας Ασφάλειας & Υγείας ακόμα και από τις πρώτες εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ» μέσω των έμπειρων και καταρτισμένων Ιατρών Εργασίας, Συμβούλων Ασφάλειας, Τεχνικών Ασφαλείας, Συντονιστών Ασφάλειας και Υγείας και του υπόλοιπου επιστημονικού δυναμικού της βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών της προσφέροντας συμβουλές, προτάσεις και λύσεις για όλα τα θέματα Επαγγελματικής Ασφάλειας & Υγείας με ευαισθησία και επαγγελματισμό.

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras