Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ – Σύμβουλοι Ποιότητας και Ασφάλειας Εργασίας συμμετέχει ως χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, που διοργανώνει το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. 18 & 19 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.Το συνέδριο με θέμα «Mε το βλέμμα στο μέλλον» θα επιχειρήσει να ανιχνεύσει τις σημερινές προκλήσεις στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι τα όρια μεταξύ εργασίας και άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων είναι πλέον ρευστά.

Την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στην εργασία και την κοινωνία, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Νέες τεχνολογίες ανατρέπουν τις καθιερωμένες μεθόδους παραγωγής και απασχόλησης: η ψηφιοποίηση, η νανοτεχνολογία, η βιοτεχνολογία και η εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου έχουν αναδιαρθρώσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται εργαζόμενοι και επιχειρήσεις.
Ο γενικός διευθυντής της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ, Γιώργος Χριστοφορίδης εξηγεί σχετικά με το συνέδριο: «Τέτοιες εκδηλώσεις δυστυχώς σπανίζουν στην χώρα μας, και για τη ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ, είναι πάγια πολιτική μας να στηρίζουμε αυτές τις εκδηλώσεις. Έτσι αποφασίσαμε να στηρίξουμε χορηγικά το συνέδριο. Το ΕΛΙΝΥΑΕ είναι ο φορέας των κοινωνικών εταίρων για την ΥΑΕ, πρέπει να υπάρχει και να αναπτύσσεται, οι εκδηλώσεις αυτές ενδυναμώνουν τον ρόλο του και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό».

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Στη ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΕΝΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ μετά από σχεδόν 18 χρόνια μεγάλης προσπάθειας στο τομέα της ΥΑΕ έχουμε καταφέρει να θεωρούμαστε η μεγαλύτερη εταιρία του χώρου στην Βόρεια Ελλάδα και μία από τις τρεις μεγαλύτερες πανελλαδικά. Για μας η επαγγελματική καταξίωση συνεπάγεται μεγαλύτερες ευθύνες, βασικά απέναντι στους πελάτες μας, αλλά πρώτα απ’ όλα απέναντι στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι οφείλουμε μέσα από την γενικότερη παρουσία μας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, να αναδεικνύουμε, εκτός από την ποιότητα της δουλειάς μας και την κοινωνική διάσταση του ρόλου μας, να προάγουμε δηλαδή αυτό που, συνήθως, ονομάζεται “κοινωνική επιχειρηματικότητα”. Με οδηγό μας αυτή την προσέγγιση στηρίζουμε, σήμερα, το 2ο πανελλήνιο συνέδριο και δεσμεύομαι ότι θα στηρίζουμε στο μέλλον κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση αυτή».Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Τεχνικός Επιστημονικός Υπεύθυνος – Διευθυντής Τομέα Υπηρεσιών Βιομηχανίας, Καυσίμων & Μεταφορών της Σαμαράς & Συνεργάτες ΕΠΕ, Βασίλης Μόσχος θα συμμετάσχει με ομιλία, η οποία έχει τίτλο «Ασφαλής Οδική Μεταφορά Επικίνδυνων Υλικών – Τελευταίες Νομοθετικές & Τεχνολογικές Εξελίξεις» (η ομιλία θα αναρτηθεί εδώ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου).

 

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras