Η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» στα «Health & Safety Awards 2019»

Η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.», μέλος του Ομίλου «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» είναι χορηγός στη φετινή διοργάνωση «Health & Safety Awards 2019», που διοργανώνει η «Boussias Communications» και θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 19.30, στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη.

Πρόκειται για την πλέον αναγνωρισμένη διοργάνωση στην Ελλάδα, που επιβραβεύει κορυφαίες πρακτικές, δράσεις και πολιτικές στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια. Καταξιωμένα σε κουλτούρα υγείας και ασφάλειας στελέχη της ελληνικής αγοράς θα δώσουν και αυτή τη χρονιά το «παρών» στο «Health & Safety Awards 2019». Η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο –με 18 χρόνια λειτουργίας, μ’ ένα δίκτυο 200 και πλέον μηχανικών και γιατρών, συνεργαζόμενη με πάνω από 1500 επιχειρήσεις πανελλαδικά και μεριμνώντας για την ασφάλεια και υγεία περισσότερων των 80.000 εργαζομένων– θα εκπροσωπηθεί από συνεργάτες της και θα απονέμει βραβεία.

Τα βραβεία χωρίζονται σε τρεις ενότητες. Στην Ενότητα Α΄ βραβεύονται τα εξαιρετικά επιτεύγματα που αφορούν στη συνολική ανάπτυξη, διαχείριση και παρακολούθηση της Υγείας & Ασφάλειας από επιχειρήσεις ή φορείς ανά κλάδο (π.χ. Κατασκευές – Κτήρια, Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών,  Χημική βιομηχανία, Εμπορικά Κέντρα κ.λπ.). Στην Ενότητα Β’ τα βραβεία αφορούν στην εφαρμογή εξειδικευμένων δραστηριοτήτων για την εργασιακή Υγεία & Ασφάλεια, που έχουν υλοποιηθεί στους χώρους εργασίας και αφορούν κτήρια, εγκαταστάσεις και υποδομές. Στην Ενότητα Γ’ βραβεύεται η εμπέδωση κουλτούρας και συμπεριφορών Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία.

Η αξιολόγησή των υποψηφίων πραγματοποιήθηκε από τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που έχουν επιλεγεί με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφεια με τις επιμέρους κατηγορίες βράβευσης. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Αντώνης Χριστοδούλου, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π., πρώην προϊστάμενος Δ/νσης Επιμόρφωσης και Παρακολούθησης Πολιτικής Συνθηκών Εργασίας για θέματα Ασφάλειας και Υγείας, υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

 

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras