Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία: «Σταματήστε την Πανδημία, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»

Στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (28 Απριλίου 2020), η φετινή καμπάνια του ILO (Διεθνής Οργάνωση Εργασίας) επικεντρώνεται στην πανδημία του COVID-19 και στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων από τις επιχειρήσεις για τον έλεγχο του ιού στους χώρους εργασίας, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος έκθεσης των εργαζομένων σ΄ αυτόν.

«Χωρίς τα μέτρα αυτά, οι χώρες αντιμετωπίζουν τον απόλυτα ρεαλιστικό κίνδυνο επανεμφάνισης του ιού. Αντίθετα, η εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο εμφάνισης δεύτερου κύματος μετάδοσης στους χώρους εργασίας» επισημαίνεται από τον ILO.

Ο τομέας Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα της εξέλιξης της πανδημίας στο πλευρό των επιχειρήσεων πελατών της με οδηγίες και συμβουλές για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την πρόληψη μετάδοσης της νόσου. Οι συνεργάτες γιατροί εργασίας, τεχνικοί ασφαλείας και όλο το στελεχιακό δυναμικό, είναι στην διάθεση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, για κάθε σχετική συμβουλευτική υποστήριξη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. (Θεσσαλονίκη: 2310 – 552562, email: info@exyppsamaras.gr, Αθήνα : 210 - 9580000)

 

 

Για τη ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ 

Βιβή Μιξαφέντη, διπλ. χημικός μηχανικός ΑΠΘ,

Διευθύντρια Υπηρεσιών Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras