Συνάντηση του Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ με το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ ΕΞ.Υ.Π.Π.

 

 

 

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με Τομεάρχη Εργασίας ΝΔ, κο. Γιάννη Βρούτση

 

Συνάντηση με τον Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε πρόσφατα το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ ΕΞ.Υ.Π.Π.

Κατά τη συνάντηση αναλύθηκαν τα επίκαιρα θέματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας και η ανάγκη για μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου. Εκτενώς συζητήθηκε το πιεστικό πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς αριθμού Ιατρών Εργασίας για την πανελλαδική κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σε υπηρεσίες Ιατρικής Εργασίας καθώς και οι δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την έκδοση της υπ’ αριθμ. 403/ A9. 8 21.2.2019 εγκυκλίου.

Ο κύριος Βρούτσης συμφώνησε πλήρως με τις θέσεις του ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ ΕΞ.Υ.Π.Π, κατανόησε πλήρως το αδιέξοδο και δεσμεύτηκε για την ανάδειξη του θέματος ώστε να συμβάλει στην επίλυση του.

Ο ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ ΕΞ.Υ.Π.Π θα επιδιώκει συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο λειτουργικό για όλους τους εμπλεκόμενους.

Για το ΔΣ

Γιώργος Λαμπρινός, Πρόεδρος

Γιώργος Χριστοφορίδης, Α΄ Αντιπρόεδρος

Ορέστης Νικολόπουλος, Β΄ Αντιπρόεδρος

Χρήστος Καλέας, Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Σίσκος, Ταμίας

 

ΠΑ.ΣΥ.Μ.ΕΠ.- ΕΞ.Υ.Π.Π., Καρέα 20, Αθήνα, 11636              e-mail: info@pasymep.gr

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras