ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1986 Ίδρυση Γραφείου Μελετών Τεχνικών Έργων Σαμαρά Δημήτριου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1992 Ίδρυση ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ με δυναμική στελέχωση και συνεχή διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.

2001 Ίδρυση της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ με ταυτόχρονη επέκταση των γραφείων της «μητρικής» εταιρείας στην οδό Αγ. Μηνά 7, με εξειδίκευση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες στους τομείς υγείας και ασφάλειας της εργασίας και ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης – πιστοποίησης προϊόντων.

2004 Αδειοδότηση της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ ως Εξωτερική Υπηρεσία Προστασίας & Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ).

2005 Μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέα γραφεία στο εμπορικό κέντρο Limani Center επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.

2008 Πιστοποίηση της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001.

2010 Επέκταση με τη λειτουργία παραρτήματος της εταιρείας στην Αθήνα.

2014 Πιστοποίηση της ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 14001 και ΕΛΟΤ 1801.

 

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 • Οι επιθυμίες των πελατών αποτελούν πάντοτε προτεραιότητα για εμάς, φροντίζοντας για την επίλυση κάθε προβλήματος.
 • Η επιδίωξη όλων μας είναι να πετυχαίνουμε τις βέλτιστες λύσεις για τους πελάτες, παρέχοντάς τους υπηρεσίες ποιότητας.
 • Το πραγματικό κεφάλαιο της επιχείρησής μας είναι οι εργαζόμενοι μας, και σε αυτούς διαρκώς επενδύουμε.
 • Οι ενέργειες μας διέπονται από επαγγελματική δεοντολογία, εμπιστευτικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα με γνώμονα την ποιότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
 • Προσπάθεια για συνεχή βελτίωση σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, για μια υγιή, μακροπρόθεσμη, και κερδοφόρα ανάπτυξη με σεβασμό στον πελάτη, την κοινωνία και το περιβάλλον.

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

 • Να καλύπτουμε με άριστο τρόπο τις ανάγκες του πελάτη μας, φροντίζοντας για τον βέλτιστο συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
 • Να παρέχουμε ολική εξυπηρέτηση των πελατών μας, αξιοποιώντας την εξειδίκευση και το συνδυασμό των γνώσεων και την εμπειρία από το εύρος των δραστηριοτήτων μας.
 • Να πετυχαίνουμε παράλληλα με τα ανωτέρω τη μέγιστη αποδοτικότητα για την εταιρεία μας.
 • Να διατηρήσουμε και ενδυναμώσουμε τη θέση της εταιρείας στην αγορά και να έχουμε σαν διαρκές μέλημα την περαιτέρω εξειδίκευση στο αντικείμενο της.
 • Να φροντίζουμε για την άρτια οργάνωση, εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού μας και να παροτρύνουμε για διαρκή βελτίωση όλους τους συνεργάτες μας.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και διαθέτει τον πιο άρτιο και προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό, τόσο σε επίπεδο υλικού όσο και σε επίπεδο λογισμικού, για την εκπόνηση των μελετών και τη διενέργεια μετρήσεων και γενικότερα για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της.

Σε επίπεδο υλικού είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές συσκευές, ασφαλή μέσα αποθήκευσης και ανάκτησης των πληροφοριών, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό δικτύωσης και εκτυπωτικά μέσα που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη της.

Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διενέργεια μετρήσεων παραγόντων του εργασιακού περιβάλλοντος, ελέγχων ασφαλείας ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, ελέγχων εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον έχει εγκατεστημένο και χρησιμοποίει σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) καθώς και σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM).

Τέλος η εταιρεία διαθέτει πλούσια βιβλιοθήκη και βάση δεδομένων, με ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία, διατηρεί νομική βάση δεδομένων, απόρροια της έως σήμερα δραστηριότητάς της, καθώς και πλήθος βάσεων δεδομένων για την εύρυθμη λειτουργία της.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. το 2005 προχώρησε σε σημαντική επέκταση με τη μετεγκατάσταση των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 43, στο εμπορικό κέντρο «Limani Center» και τη δημιουργία νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και υποδομών.

Οι νέες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσαν σταθμό και μια επένδυση στρατηγικής σημασίας για την πορεία της εταιρείας.

Επίσης σταθμό για την πορεία της εταιρείας αποτέλεσε και η επέκταση της με τη λειτουργία παραρτήματος στην Αθήνα το 2010 που βρίσκεται επί της Πανεπιστημίου 10, στο Σύνταγμα.

Η εταιρεία πέρα από τα γραφεία της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, διαθέτει εκπροσώπους και συνεργάτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις καλύπτοντας πλήρως το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε το προφίλ της εταιρείας ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.

 

News

LOCATION

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

 • T.K. 546 27

 • ΑΘΗΝΑ

 • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

 • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras