Η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» βράβευσε τις εταιρείες Παπαστράτος, Johnson & Johnson Hellas, Lamda Δομή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Τελετή Απονομής των Health & Safety Awards 2019» την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο Anais Club, στην Αθήνα, με την «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» –μέλος του Ομίλου «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»- να συμμετέχει ως χορηγός στη φετινή διοργάνωση και να βραβεύει τους άριστους του χώρου.

Για άλλη μια χρονιά η αγορά επικρότησε τις καλύτερες πρακτικές για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Η διοργάνωση των «Health & Safety Awards» -εδώ και 6 χρόνια- επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση υγείας και  ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αντώνης Χριστοδούλου, «άνοιξε» τη βραδιά παρουσιάζοντας στοιχεία σχετικά με την ΥΑΕ στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης των θεμάτων ΥΑΕ, αλλά και αναδυόμενες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Βραβεία και Διακρίσεις

Στην πρώτη ενότητα που απευθυνόταν σε «Εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς», η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» απένειμε βραβεία σε εκπροσώπους των εταιρειών «Παπαστράτος», «Johnson & Johnson Hellas» και «Lamda Δομή». Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων ο πρόεδρος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», Δημήτηρης Σαμαράς υπογράμμισε ότι «Το επίπεδο της υγείας και της ασφάλειας της εργασίας, έχοντας στο κέντρο τον άνθρωπο, δείχνουν το επίπεδο της οικονομικής ανάπτυξης μιας χώρας, αλλά και το επίπεδο πολιτισμού και ανθρωπισμού της κοινωνίας».

Από την πλευρά του ο γεν. διευθυντής της «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.», Γιώργος Χριστοφορίδης συμπλήρωσε εύστοχα: «Σήμερα, βραβεύονται πολλές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, και προφανώς το αυξημένο ενδιαφέρον τους για την ασφάλεια των εργαζομένων είναι βασική αιτία που κατάφεραν να γίνουν μεγάλες». Επίσης, δήλωσε ότι η «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» αναγνωρίζοντας τη σημασία των «Heatlh & Safety Awards» θα στηρίξει και τα επόμενα χρόνια το θεσμό υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση αυτή συνάδει με τη φιλοσοφία της εταιρίας και είναι μέρος των δράσεων της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης».

Βραβεύτηκαν, ακόμα, μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, όπως Ελληνικά Πετρέλαια, ΔΕΣΦΑ, Coral Gas,  Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, ISS Facility Services, Δ.Ε.Η., Goldair Handling, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Ολυμπία Οδός, Kleemann, O.T.E., Ιχθυοτροφεία Σελόντα, ΟΠΑΠ.

LOCATION

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • 26ης Οκτωβρίου 43, LIMANI CENTER

  • T.K. 546 27

  • ΑΘΗΝΑ

  • Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

  • T.K. 106 71

CONTACT

twitter
facebook
samaras